HTML

.:Last day of magic:.

Ez a blog tömören két átlagos fiatal lány világáról, nézeteiről, véleményeiről szól.

Friss topikok

  • euAgWzgmmtq7K: hehh, ez kurvajó, grat :D (2009.07.18. 21:32) Nagy netes szivatás:)
  • Corhana Violet: Úgy látszik már nem menő az utcán ismerkedés :D Pedig ugyanazt látnák kint is. Amúgy a myvip már ... (2009.06.21. 10:01) Myvip, ó te csodás!

Linkblog

2009.06.18. 15:03 Corhana Violet

Mint a bumeráng

Miért van az, hogy úgy érzed, végre megszabadultál azoktól az emberektől, akik zavaró tényezők voltak az életedben, akadályoztak, és sosem voltak igazán melletted, erre hónapok múlva újra felbukkannak hogy ne haragudj, bocsáss meg, legyünk újra barátok? Miért csak ilyenkor mondják, hogy "nagyrészt én voltak a hibás", amikor meg a szemükbe mondod a véleményed, azt mondják hogy nekik soha nem rótt fel senki ilyet? Persze éles vitában sosem ismernék be, hogy hibásak voltak ők is. Megmondod a véleményed, és ahelyett, hogy elgondolkozna, leugat és elhúz, aztán nem látod többet. Majd hónapokkal később újra megkeres. Kinek kell ez? Miért nem lehet gondolkodni, és magába nézni? Nem azt mondom, hogy én nem lehetek a hibás. Én beismerem, ha hibás vagyok. Ha valaki azt mondja, hogy "szerintem ezt nem jól csinálod", vagy "ne haragudj, de bunkó voltál" elgondolkozom és bocsánatot kérek, nem kapom fel a vizet. De Ő. Ő ott akar lenni életem minden szakaszában. Fontos, hogy ő előbb legyen a szememben mindenkinél, akit szeretek. Legyen ő az első, a központ, az isten, a minden. Közben meg azt rebesgeti, hogy ő nem akar nagy lenni a szemedben. Nem mi? És megsértődik, ha azt mondom, hogy köszi, de nem kérek belőled. Szívd valaki más vérét.

Szólj hozzá!

Címkék: emberek hülye bumerang


A bejegyzés trackback címe:

https://lastdayofmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr871193435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása