HTML

.:Last day of magic:.

Ez a blog tömören két átlagos fiatal lány világáról, nézeteiről, véleményeiről szól.

Friss topikok

  • euAgWzgmmtq7K: hehh, ez kurvajó, grat :D (2009.07.18. 21:32) Nagy netes szivatás:)
  • Corhana Violet: Úgy látszik már nem menő az utcán ismerkedés :D Pedig ugyanazt látnák kint is. Amúgy a myvip már ... (2009.06.21. 10:01) Myvip, ó te csodás!

Linkblog

2009.06.20. 15:24 Corhana Violet

Myvip, ó te csodás!

Ha kellene, sosem elérhető. Hiba az adatbázisban. Képfeltöltés szar. Ez nem jó. Az sem jó. Lassú. Tele van nyomva reklámokkal. Fölösleges menüpontok. Most meg azon megy az össznépi nyavalygás, hogy levették a rejtett funkciót, jajjistenem... Annyira jellemző az emberekre. És akkor mi van? Csak rejtetten tudod nézegetni az embereket? Annyira álszent dolog... Jó persze, bevallom, én is rejtve voltam, de mégsem nyavalygok most emiatt...továbbra is nézegetem az emberkéket, vidáman, rejtettség nélkül. Ez kb. olyan, mintha a szomszédot csak egy újságpapír mögül kilesve mernéd nézni...és nem a rondasága miatt :D Amikor az utcán a pasik szemérmetlenül bámulják az előttük elhaladó jócsajt, képesek azon rinyálni hogy egy jócsaj adatlapját (!!!) nem tudják nézegetni... Mi a franc ez a fordított logika, emberek b.zmeg? Jó mondjuk, olvastam már olyat is, hogy az illető megnézte valakinek az adatlapját, erre az írt neki levet, hogy ki vagy te és miért (!!) nézegeted az adatlapom... Mermivagyte b.zmeg, valamiféle istenség hogy nem lehet rádnézni? Az utcán az emberekre is rászólsz, hogy mér nézel b.zmeg, hát kivagyte? (épp csak a rápillantásról van szó, nem a folytonos zavaró bámulásról... arról is lehetne külön posztot írni, azt hiszem...) A másik rohadtul poénos dolog: az ismeretlenül bejelölgetés. De oda nem írná, honnan kéne ismernünk egymást...Jó mondom, próbálkozzunk: írok neki levelet. Persze odáig már nem terjed a bátorsága, hogyhamár bejelölt, válaszoljon is...Eeember, ahh. -_- Na nemrég véletlenül pont kaptam választ...aminek a lényege kb. annyi volt, hogy jó csaj vagy, és gondoltam bejelöllek... Miért szokás az hogy "felszedek pár jó csajnak számító női egyedet myvipen, hadd villogjak má' a haverok előtt, hogy én ilyet is tudok.."??? Kedves vagy drága, de ezért aztán a világéletben nem foglak visszajelölni. Ma nézegettem az adatlapokat, aztán látom az egyik emberke, akiét nézegettem, bejelölt... írtam neki levelet, hogy elvégre miért is, nem hinném hogy ismerem.. Erre a válasz: hát csak megnézted az adatlapom, aztán azért... NO COMMENT.

2 komment

Címkék: myvip emberek iq adatlap


A bejegyzés trackback címe:

https://lastdayofmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr541197067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Wilbur Swain 2009.06.20. 20:31:31

óriási :D
egy középiskola koleszában dolgozom, ott a netes teremben mindenki egész nap a myvip-en böngészi az ellenkező neműek képeit :)

Corhana Violet 2009.06.21. 10:01:30

Úgy látszik már nem menő az utcán ismerkedés :D Pedig ugyanazt látnák kint is. Amúgy a myvip már lassan valami lételem a velem egykorúaknak...
süti beállítások módosítása