HTML

.:Last day of magic:.

Ez a blog tömören két átlagos fiatal lány világáról, nézeteiről, véleményeiről szól.

Friss topikok

  • euAgWzgmmtq7K: hehh, ez kurvajó, grat :D (2009.07.18. 21:32) Nagy netes szivatás:)
  • Corhana Violet: Úgy látszik már nem menő az utcán ismerkedés :D Pedig ugyanazt látnák kint is. Amúgy a myvip már ... (2009.06.21. 10:01) Myvip, ó te csodás!

Linkblog

2009.06.18. 14:46 Amona

B terv


Sokat gondolkozom azon, hogy egyeseknek néha hogy van pofájuk megjelenniük és úgy tenni, mintha mi sem történt volna, egy szakítás után.


Az meg, hogy a volt barátnő esetleg boldog az új barátjával nem számít : „biztos csak beképzeli magának, vagy nem tudja elviselni a hiányom, ezért kell neki valaki” – gondolhatja a nem kis egóval megáldott ex, miközben hevesen udvarol a szerencsétlennek, aki próbálja ugyan lerázni, először finoman majd egyre nyomatékosabban, de valahogy a hatás nem érződik, mert egóex nem veszi a lapot.


Ennél már csak az bonyolultabb ha megjelenik a másik ex is (tegyük fel h a szerencsétlen új életet kezdő lánykának több is van ) és ő is elkezdi ostromolni. Kísért a múlt nincs mit tenni, meg kell vele küzdeni és főleg passzívnak lenni a két ex iránt akit most az egyszerűség kedvéért nevezzünk Nagyhomloknak és Szőkének. Mindkettő heves és valahogy egyik sem akarja észrevenni a harmadik, a lányt szerető felet, aki elől meg nem egyszerű az egész hercehurcát eltitkolni a zöldszemű szörny elkerülése érdekében.


Hát nem egyszerű a helyzet, annak ellenére sem, hogy már egyik sem érdekel, mert ilyenkor elfog a keserűség, hogy mért most vagyok jó? Mért most kellenék? De aztán hamar rájövök a válaszra: mert éppen nincs senki. Köszönöm szépen elég volt egyszer megtanulnom ezt, nem érzem úgy, hogy újra csak egy B terv akarok lenni, amikor megtaláltam azt, akinek én vagyok a minden.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lastdayofmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr171193398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása